Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

18 Ekim 2012 Perşembe

UFUNET BASTİ TE BÜLE BÜLE….












Evet arkadaşlar sıkıldım…Yahu şu facebooka bir psikolog atansa; çocukluğuna dönmekte zorlanmayacak o kadar çok kullanıcı var ki sevgili dedikoduseverler bilemezsiniz…!!!

Malumunuz teknoloji çağı bu çağ..Sabah kalkan elini-yüzünü yıkamadan internete sarılıyor. İşim yoksa ben de öyle. Düşünsenize facebooku açıyorsunuz 15 tane bildirim..”Vay arkadaş!” diyorsunuz “Ne çok seviliyorum…” Kasım kasım kasılırken gururla, o heyecanla bildirimleri bir tıklıyorsunuz 10 tanesi oyun isteği!!! Fos! İşte gerçek hayal kırıklığı! Bir genç kızın duygularıyla böylesi oynanmaz!!! Hele bu genç kız balık burcu duygulu bir müzisyense!!! Gel de bu kullanıcıları lunaparka götürme!

Hayır bir de kendileri oynamakla kalmıyorlar; seni de oyuna çekmeye çalışıyorlar..İstedikleri bir şeyi de gönderdin mi yandın! Mimleniyorsun valla…”Kız Meraklı da oynuyo Meraklı da..Ben istedim geçenlerde bi dolmalık biber. Yolladı..Sen de iste!” İşte bir diyalog :

X: Face’te oyun isteklerimi neden yollamıyosun ?
MERAKLI: Valla artık oynamıyorum kızan be…
X:  Küs müyüz?
MERAKLI: Yok beya niye küs olalım??? Oynamıyorum ben artık…
X: Ben küserim!
MERAKLI: :s

Şimdi yukarıdaki diyalogla aşağıdaki diyaloğun farkı ne???

KÖTÜ ADAM: Malı teslim ettin mi?
DOĞRUYU BULMAYA ÇALIŞAN ZAVALLI: Ben artık bıraktım bu işleri….Bırakın peşimi sizde…
KÖTÜ ADAM: Ölmek var bu yoldan dönmek yok…
D Y B Ç Z: Evlenicem ben…
KÖTÜ ADAM: Tamam o da gelsin!
D Y B Ç Z : :s


Neyse benden bu postluk bu kadar! Tarlamda domatesim, restoranımda yemeğim olmuş...!Onlara bakmam lazım...Kalın sağlıcakla...

16 Ekim 2012 Salı

Bu Şakalar, Hararetinizi Alacak

Son günlerin en gözde Facebook uygulamalarından bir tanesi de Lipton Ice Tea Hararetmatik. Lipton Ice Tea Türkiye sayfası üzerinden ulaşabildiğiniz Hararetmatik uygulaması, IVR teknolojisiyle gerçekleştiriliyor. Türkiye’de ilk defa, yapılan şakayı kayıt etme özelliğine sahip bu teknolojiyle oturduğunuz yerden istediğiniz arkadaşınızı şakalayabiliyorsunuz. Bunun için tek yapmanız gereken, Facebook listenizdeki arkadaşlardan dilediğinizi seçip telefonunuzu ve hararetini yükseltmek istediğiniz arkadaşın telefonunu yazmak. Bu basit işlemden sonra Türkiye’nin son dönemdeki gözde komedyenlerinden İsmail Baki tarafından canlandırılan 5 ayrı telefon şakasından birini seçebiliyorsunuz. Günde 3 şaka hakkınız var ve unutmayın her arkadaşınıza sadece bir defa telefon şakası yapabilirsiniz.

Olay sadece şakayla da bitmiyor tabi. Eğer arkadaşınız şakayı sonuna kadar dinleme sabrı gösterirse hem siz hem de o SMS ile birer çekiliş numarası almaya hak kazanıyor. Her hafta sonunda da en fazla çekiliş hakkı elde eden kişi ise içi dolu, özel bir Lipton Ice Tea dolabı kazanıyor.

İsmail Baki’nin birbirinden renkli taklitleri arasında özellikle Lazkopat’ın çok tuttuğunu söyleyebilirim. Ben de şahsen tipik Laz şivesiyle yapılan bu şakayı çok beğendim. Hatta şu satırları yazdıktan sonra listeden birkaç kurban daha bulup hararetimi dindirmeyi düşünüyorum:)

Uygulamanın linki burada, iyi şakalar efendim.

https://www.facebook.com/liptonhararetmatik/app_395429340516909

Seslendirmenin yapıldığı stüdyodan kamera arkası görüntüler ise çok eğlenceli:

http://youtu.be/bmkAfVBRBT4



Bir bumads advertorial içeriğidir.

11 Ekim 2012 Perşembe

Bana yeten "Beş Şey"...! (MİM)



Eee uzun zamandır yoktum sevgili merakseverler..Şimdi merak ederseniz söyleyeyim : Aldığım süper internet bağlantısı hizmeti (!) yüzünden böyle geciktim. Tv yayınım da internet hizmetini vermeye çalışan bu sevimli şirkete bağlı olduğu için haftalardır mahrumiyet bölgesinde yaşar gibiydim. Şimdi diyeceksiniz: “ Madem o kadar sıkıntıdaydın be mübarek neden arıza bildirmedin..!?” Bildirdim efendim bildirdim. Onlar da sağolsunlar fena halde ilgilendiler de 3 haftayla kurtulduk evdeki bu “anti-teknolojik devir”den…Repertuarımdaki tüm parçalar üçer-beşer defa çalındı bu süre zarfında..!!! Sanata bu muazzam katkılarından dolayı sevgili internet yetkililerine şükranlarımı bildirip sadede hızlıca bir giriş yaparım : Balkanların en meraklı  bayanı artık burada……!

Sevgili blogger, facebook ve twitter arkadaşım YaseminKokulu Bir Hayat beni mimlemiş. “5 şey”mimi. Kendisine teşekkür ediyorum :)

Çantamdaki 5 şey:

Cüzdanım
Ajandam
Anahtarlarım
Makyaj çantam
Parfümüm

Odamdaki 5 favori şey:

Yatağım-ki kendisi en favorimdir..!!!
Bağlamam
Klavyem-Orgum
Kitaplığımın rafında kollarını açmış “Abla gel..!”modunda duran Bugs Bunny’m
İçindeki hiçbir terkibi-özellikle de zencefil ve zerdeçallı olanları-hiçbir zaman yapmadığım Şifalı Bitkiler kitabım.



Bu ay planladığım 5 şey:

Program 1
Program 2
Program 3
Belki bir de konser 1
Konser 2 (Evet dün öğrendim ki bu senenin ders yılına hızlı girmişiz…)-Müzisyen adamın derdi ne başka..???

Almak istediğim 5 şey:

Şu “Huzur Sokağı”nın kitabını çok istiyorum ama yok! 10 gündür gelecek…Buradan sevgili kitapçım Tuba (Öztürkler) Kitabevi’ne sevgilerimi yolluyorum….:)
Siyah far
Yeni bir metod istiyorum ama onu da bulamadım
Yeni bir pc bataryası ya da olmadı bir pc



Benden beşlik bu kadar..:) Teşekkür ederim efenim…