Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

26 Şubat 2013 Salı

TIK TIK TIK SHELDON!?







Eveet..Kış ortası Kayseri tatili yapan Bayan Meraklı,Ege'ye geri döndü sevgili takipseverler...Uzuun zamandır anlatamadık ahvalimizi,malum,bir buçuk ay enstrümanı eline almayan çalgıcıya çift antreman yaptırırlar böyle...Neyse efendim biz dönelim konuya..

Çok ateşli bir "The Big Bang Theory" ve de cancağızım Dr.Sheldon Cooper (tercihleri beni bağlamaz) hayranı olarak bendeniz fikrini başka bir doktora kaptırdı arkadaşlar: DOCTOR WHO...

Yeni diziler, taze kanlar ararken "Hadi bi de Dr.Who'ya gözük! O da doktor bu da..." dedim ve ilk bölümünü izledim! Bilimkurgunun ne bilimi ne kurgusu beni kendine aşık eder! Platonik takılır anca!!! Varlığından bir haber olunan komşu oğlu, nimetle mesaj yollamaya çabalarken "Albeni(*)"lere kıtlık getiren bakkal çırağı, soliste aşık maestro kemancı ve gözüme girmeye çalışan Dr.Who...Bir kefeye koydum bir kefeye!!!

Gecenin bir yarısı izledim ilk bölümünü...Vahe Kılıçarslan mıydı o cansız manken??? Sen de kimsin bee! Milletin "Dr Kim?" dediği uçarı-kaçarı dizide cansız vitrin mankenleri canlandı! Hem de tek kollarıyla insancıkları gırtlaklamaya çalışarak...Netice mi? Şimdi kitaplığım üzerime üzerime gelirken, sanki nota sehpam beni dövecekmiş gibi hissediyorum! Sanki yatağımın arkasındaki camdan bir "cansız manken kolu" çıkıp, arkamdan boğazıma sarılıp...Amaan! Ben ait olduğum yere döneyim!: Tık tık tık Sheldon! Tık tık tık Sheldon! Tık tık tık Sheldon!

(*) Bu yazıda bilimsel...pardon sanal reklam uygulaması yapılmaktadır! (Gayet sanal...)

6 yorum:

  1. Sheldon iyidir iyi. :) Bende seviyorum. Ama Dr.yi sevmiyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yokluktan izledim dr.who'yu..:) Ukala bencil 187 I.Q 0 E.Q'lu Sheldon Cooper'ım bi başka :)) Dr.Who'yu da izleyeceğim ama..Göçmen inadı :))

      Sil
    2. Resim de çok hoş ama. Demem lazım. :D

      Sil
    3. Resim cuk diye oturmuş ya..:)) Bayılıyorum ben bu adama :D

      Sil
  2. Modern Seride 5.sezona gel gerilim ve heyecan ve de gizem gör...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu veya benzeri bir yorumu Dr.Sherlock'tan bekliyordum..! Tarzım komedi ama Dr.Who'yla aramdaki platonik ilişkiyi bir üst düzeye çekmeyi planlıyorum..5.sezonu görürsem yine bir postta tartışmasını yaparız seninle Dr.SherLock....

      Sil