Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

9 Ağustos 2012 Perşembe

Polisiye bir görev...! : "Bil Bakalım Ben Kimim !!??"(MİM)



Selamlar,

2 ay aradan sonra tekrar birlikteyiz. Ben ülkenin göbeğinde tatilimi tamamlamaya çalışırken iki tane ödevim olmuş. Hemen yapalım..!

Bu ödevlerden birisini sevgili doctorsherLock vermiş saygıdeğer mimseverler..Ona teşekkürlerimi sunarak şu tatil rehavetini, yazı biter bitmez aceleyle tekrar edinmek şartıyla, üzerimden atıveriyorum…!

Tek kelime mi, bir paragraf mı ne kadar yazsam bilemedim. Zordur bir insanı anlatmak-ki bunu kendisinden ve diğer arkadaşlardan ben de bekliyorum.. (MİM !)

Sherlock’un eğlenceli mi, mesafeli mi ( bayan meraklı buna “cool” demeyi uygun görür) olduğuna karar veremedim..Yazılarından anladığım kadarını klavyem döker ancak. Sherlock’un iyi bir yabancı dizi ve film takipçisi olduğunu düşünüyorum. (“Sherlock Holmes hayranıdır.” diye kesip atmak abesle iştigal olurdu.) Ondan fikir alabileceğimi düşünüyorum sıkı bir yabancı dizi takipçisi olarak. Bir bey arkadaşımız olarak magazinle de ilgili kendisi..İlginç..

Bu yazdıklarım dışında ismi hakkında bir tahminim var (Belki gizlemek ister saygısıyla bu parantez açıldı.) Yaş konusuna kendim için de girmezdim, her zaman için R.S (?), Sherlock için de tahminim yok.

Sonsöz: Doğal bir gizem..

Dediğim gibi : Kısa bir süredir sizlerleyim. Sürç-ü Lisan ettiysem affola…!

4 yorum: