Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

9 Eylül 2012 Pazar

EMEKLİLİK....



Efendim başlığa bakıp da “Bayan Meraklı müziği bırakıyor! Telli sazlar öksüz kaldı…” diye düşünmeyin..Ben onu bıraksam o beni bırakmaz..Canlı bir varlık benim enstrümanım vesselam! 3 ay evde bıraktım salmış kendini… İçli yavrum!

Kastettiğim emeklilik tamamen “TDS” yani “Tatil Dönüşü Sendromu”! Hayal ettiğiniz tatil nasıldır? Deniz-kum-Güneş..vs..? Kayseri’de bu imkanların hiçbiri yoktu konumundan dolayı.. Zaten Ege’de yaşadığım için canım artık çekmiyor bunları! (Bu arada göçmenim,Balkan kökenliyim ama memleket İstanbul.. Her tatil İstanbul’dayım. Ege kıyılarında fink attığım falan da yok yani!) Kayseri’den dönüş mü ?......








Salı sabahı memlekete (lafın gelişi) adımı attım bir de ne hissedeyim..? İçimde ülkenin ortasına doğru akan bir özlem nehiri…Evet evet Kayseri’ye! Her şeyi paylaştığım sevgili ablam,arkadaşım,birlikte çalışıp birlikte her şeyin üstesinden geldiğimiz,birlikte dizilerin dibine vurduğumuz DizimanyaQ ve kerimeleri Mini sırılsıklam olmuş olmalılar bu özlem nehrinde!

Şimdi kim çekirdeği yanına alıp “Ya Charles Bartowski! Görev başında bile aşk-meşk düşünüyosun beya! Oğğluuummm! Namlu burnunuzun dibinde hacı! Bi silkelenin!”diyecek? Hı? Kim?
Kim gözlerimin içine  süzgün süzgün “Azcık vampir, zombie felan olaydı iyidi kardeş!” dercesine bakacak!
“Şu Casey de bi vampir çıksa da az eğlensek!” diyecek?

Yalnızken emekliyim….Her şey birlikte güzel…….

4 yorum:

  1. :(((( Bende çok özledim neyse hekim başı :D Hem hekim başı zombie de var vampirde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :(( Ama hekim başı iyi olacak...:) Kendimi alıştırıyorum vampirlere..:) Sarımsak falan :D

      Sil
  2. Efenim ne çaldığınızı merak ettik, öğrenmek isteriz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telli sazlardan çalamadığım yok derim. Klavyede de "kendi-çalar kendi-dinler" müzisyenim..Ama işte..Konu gurbet..! "Yalnızlık" sadece sanata katkı..Duygusal insanız vesselam..

      Sil