Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

27 Mart 2013 Çarşamba

GÖZ GÖRMEYİNCE OLAYI ES GEÇEN GÖNÜL..!



Selamlar sevgili takipçi arkadaşlar..

Bilirsiniz, artık yazış tarzımı tanırsınız; konuya girmeden önce sağlam bir girizgah yaparım. Yapmıyorum kardeşim! Duygularımı hemen anlatmak için dalıyorum olaya..! 

Bu aralar izleyebileceğim sıkı bir dizi arayışındayım. Zevkimi de az çok tahmin edersiniz, komediciyim ben! "The Big Bang Theory" ve "How I Met Your Mother" gibi komik ve sevimli dizilerim var takibimde olan. İzleyebildiğim en dramatik olanı taş çatlasın "Mad Men" ve en gizemli olanı da "Merlin", "Pretty Little Liars", bilemediniz "Doctor Who"...(Bu adamcağız sevimli!) Benden daha da fictional bir performans çıkmadı, çıkmıyor, çıkmaz mı bilinmez..!  

Az önce kendime, "Hadi yap bi macera missmeraklı!" dedim ve açtım "Game Of Thrones"u. Huyumdur izlemeden önce Wikipedia'yı bir güzel ziyaret ederim. Okudum, bilgi aldım vesair...Kitap uyarlamasıymış, ortaçağ'da geçiyormuş. Otraçağ'ı duyunca tamam dedim! "Medieval Epic"! Konu olarak hastasıyım diyebilirim..Bizzat dersimdi üniversitede! Hastasıyım ama anladım ki sadece kitap olduğu zaman! Derler ya kitabı okurken gözünde canlandır diye, bu yetenekte üzerime yoktur! Ama tutup da "Falanca düşman askeri filanca muhafızın kellesini böyle de uçurdu, oluk oluk kan aktı!" diyen bir kitabın da o sahnesini canlandırmayı es geçerim efendim!

"Game Of Thrones"a gelince...Es geçemeyen göz o sahnelerde direk kapanıyor! Tahtı da onun olsun...Oynamıyorum ben!!! 

8 yorum:

  1. Sibel Kekilli'nin de Game of Thrones kadrosunda yer aldığını duymuşundur.Her ne kadar köle bir fahişeyi canlandırsa da..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet duydum..İlk bölümünde yoksa görebileceğimi sanmıyorum! Gerçi benim işim belli olmaz..Doctor Who'ya da "Manyak" demiştim. Ama hala izliyorum..

      Sil
    2. Game of Thrones'ta ki entrika ağı dikkate değer..

      Sil
    3. O zaman bu yorumun da dikkate alınacak..Gözler bazen "es geçmeye" devam edecek olsa da...

      Sil
    4. beklediğinin aksine savaş henüz yok çok fazla kanlı sahne yok..

      Sil
    5. İlk beş dakikasından bahsediyorsan, doğru..Henüz yok :) 6. dakikada adamın saçından tutup ayırdılar bedeninden. Ve şu an hala 7. dakikadayım!

      Sil
    6. 1.sezonun finalini bekle neler değişiyor bir anda inanmak zor..

      Sil
    7. Peki..Game Of Thrones 1. sezon bitimi, Dr. Who 5. sezon sonu seni yine bulurum..Merakla bekleyeceğim!

      Sil