Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

13 Mart 2013 Çarşamba

Hokus Pokus!





Selam sevgili takipçiler!


Uzun zamandır yazamıyorum, çizemiyorum ve çalamıyorum...Kendimi Dr. Who'da bırakmışken bir oyuna taktım ki sormayın gitsin! O ben! O oyun düşmanı Bayan Meraklı bir Legend Online meraklısı oldu çıktı iki haftadır! Facebook'ta sevgili yeğenceğizimle oynardık bu oyunu ama sonra sitesinden denemeye karar verdim. 100 serverlı bir oyunmuş falanmış filanmış bana ne! İşin teknik kısmına girmem zaten de anlamam efendim! Ben aldığım hazza bakarım...

Bu sevimli oyuna başlarken bir karakter seçiyoruz. Ne olmak istersiniz kardeşim? Kılıç kullanmakta mahir güçlü bir savaşçı mı? Tek bir okla iki kişiyi yere seren bir okçu mu? Yoksa hiç bir yeri kesmeyen ve bir yerlerden kan çıkarmayan ama savaşçılara kan kusturan gizemli bir büyücü mü? Hepsini denedim ve ruhumun derinliklerindeki o ikinci göçmen kuşu müzisyeni buldum!!!

Ben karabüyücü Dr. Sheldor..(Evet Sheldor! Sherlock değil..) Asasının yere bir değmesiyle gezegenlere hallaç pamuğu muamelesi yapan, Harry Potter masumiyetinde, Merlin saflığında, bir o kadar da güçlü ve artık güçlerinin farkında!!! Bu sanatçı ruhlu şaman Dr. Sheldor, kendi şehrini kurdu ve emrine türlü türlü savaşçılar, okçular, mızrakçılar, rahibeler aldı! Kimlerin şehirlerini talan etti, kimlerin altın ocaklarının canına okudu, soyup soğana çevirdi bir bilseniz...Bütün Clanlar peşimde illa buyur bize katıl diyorlar da hiç birine pas vermiyorum! Efendim hatta bir akşam bir grup savaşında, sadece benim asamın gücüyle iki ayı birden mefta olunca,  20. seviyedeki bir büyücü arkadaşla aramda aynen şu dialog geçti: 

ACEMİ BÜYÜCÜ: Sherlok asanı nerden buldun?
SHELDOR: Seviye atlayınca verdiler...Sheldor'um ben..
A.B: Abi o ne biçim büyüydü valla! Ben yapamıyom..
SHELDOR: Abi sensin! Çeviriveririm kurbağaya görürsün...
A.B: Pardon abla...

Evet aynen böyle..Beni erkek, adımı da Sherlock sanan, buna rağmen illa ki birliğimize gel diyen 13-16 yaş arası bir grup erkek çocuğu oyun arkadaşım var...Gücümün farkına, büyümün tadına bakmak isteyenleri Legend Online oyunu 119. servera beklerim..!!! 

Not: Bu fotoğraftaki ikinci hesabım..Yukarıdaki dialog 32. seviyedeki diğer büyücü hesabımda geçti..:)


6 yorum:

  1. Barney gibi.

    Legen......dary oldu yani..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Severim o diziyi..:) Yaşını bilmiyorum ama 16 olduğunu da sanmıyorum ve nedense sende legend..ary bir okçu gücü seziyorum. Yakıştırdım drsherlocka bu oyunu. Bekleriz 119. servera.:)

      Sil
    2. Sheldor the conquer ile aynı saflarda olmak isterim download ediyor muyuz kaç gb..??

      Sil
    3. Sheldor-the magician..Sadece sitesinden online oynuyorsun. İndirmeye gerek yok. Ben de muhtemelen sherlock'la aynı saflarda olurum o zaman..?

      Sil
    4. 30 levele kadar isimsiz bir kahraman olarak dolaşıyorlar..:DD

      Sil
    5. yoo. Sen devam et isim verecekler sana..:) Eski usül ismini sonradan alıyorsun:)

      Sil