Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

1 Nisan 2013 Pazartesi

CAMİ YIKILSA DA MİHRAB YERİNDE...(şekil A)



Meşhur "YGS" sonucum....(*)


Bugün açıklanacağı hakkında zerre kadar bilgim ve tahminim yokken dün gece rüyama girdi bu durum sevgili mistizmsever takipçiler..!!! (Böyle bir kelimenin varlığından şüpheliyim..Şimdi uydurdum)

Daha önceden de söylediğim gibi; tek kelime çalışmadan girdim sınava ve "İyi ki de uğraşmamışım!" dediğim ender sınavlardandır! (-18 takipçilerime kötü örnek olmayayım da...Ben yaptım siz yapmayın..Benim ikinci üniversitem olacak..)

Şimdi bir kursa yazılma zamanıdır artık! "YGS 1-2-3-4-5-6 Nedir? Gelin öğretelim!" sloganlı bir kurs! Yaşlı üniversite adaylarına....

ÖNEMLİ NOTLAR:

1-)LİSEDEN 10 SENE ÖNCE MEZUN OLDUM.
2-)YABANCI DİL MEZUNUYUM VE BENİM DÖNEMİMDE YD SINIFLARININ MÜFREDATINDA MATEMATİK DERSİ YOKTU..(ŞEKİL A'DA GÖZÜKTÜĞÜ ÜZERE, İKİ MATEMATİKLE KENDİMİ PROF. SAYIYORUM..)
3-)KENDİMİ BİLDİĞİMDEN BERİ TARİHÇİ/SOSYAL BİLGİLER UZMANI OLMAK İSTEMİŞİMDİR..7 SENELİK ANADOLU LİSESİ MEZUNUYUM..SOSYAL SINIFI AÇILMADIĞI İÇİN YABANCI DİL TERCİHİ YAPMIŞTIM. KENDİMİ PROF. SAYMIYORUM..ANLADIM Kİ GERÇEKTEN VE HALA SOSYAL BİLGİLER PROFESÖRÜYÜM!!! 2000'DEN BERİ....BEYNİMİ KULLANAMAYANA KADAR! ;)
4-TÜRKÇE'DEN BAHSETMİYORUM BİLE...

dikkat!: Fena halde kişisel bilgi ve haklı gurur içerir..!!!!

6 yorum:

  1. 11 yıl önce sınava girmiş bir sayısalcı olarak berbat durumdayım, sen yine iyisin. hala kendime keşke bi tane deneme çözseydim diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Emin ol duyduğum her yeni mezun olacak olan genç "Çok kötüydü" dedi. Ben matematik yapmadım. Sanırım matematik zordu.

      Sil
  2. Tebrikler. :)
    Öğrenince onu da bildirin. Bende anlamıyorum. Tanıdık çocuklar giriyor, sonuçtan birşey anlamıyorsun. :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanıdık çocukların hepsinin çok kötü geçmiş. En iyi geçen "çocuklardan" biriyim :)) O yüzden 225.000. olmuşum herhalde :)

      Sil
  3. Fen bilgisi muhteşem hiç yanlış yok..:)

    Tebrikler...

    ayrıntıları okudum sosyal bilgiler uzmanıyım deme şimdiden..:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok erken bir yorum yaptım galiba ama malum tatiller falan filan, bir de tabii artık üniversiteli olduk tekrardan ondan bu hız..:) Benim için uzmanlık bu sonuç :) Teşekkürler güzel yorumun için

      Sil