Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

29 Mayıs 2015 Cuma

BU İŞİ HUKUK ÇÖZER!

Merhaba sevgili takipçilerim…

Uzun bir aradan sonra ben yine sizlerleyim! Malum pek de merkezi olmayan (adının içinde “köy” geçiyor!) ; ama bir metropolün kuyruğu diyebileceğimiz bir yerde yaşıyorum..O metropole ulaşabilmek için dolmuş-otobüs arası mekik dokuyoruz çok şükür! Velhasıl iş-güç çokkkk! Yorgunum yorgun! Bunun yanında bir de boğaz taraflarına (Evet boğaz! “Boğaz” değil..Çok gereksiz gibi duran, ancak ağrıyınca aklımıza gelen, aslında kafayla gövdeyi birbirine bağlayan o ulvi bölge!) gözümle göremediğim, doktorun ısrarla “Var!” dediği (Belki de beni muayeneden sonra, psikiyatr bölümündeki arkadaşıyla sohbete gitmiştir!)  ; malum reklamda “Kötüyüm ben kötüyüm!” diye sevimlice şarkılar söyleyen canlı yerleşmiş! Kaldığı yeri dar bulup şişirmeye çalışıyor! Yüzsüzce…

Hakaretlerimi hak ediyor arkadaşlar…Geldi fark ettik! Limon verdik ; sarımsak ikram ettik ; zencefilli adaçaylarıyla muamele ettik yok! Ülkemize özgü tüm misafirperverliğimize rağmen yaranamadık densize…İlla ki antibiyotik istiyor! Onu da aldık..Sabah içiyoruz uykumuz geliyor ; uykuyu dağıtana kadar 12 saat geçmiş sarhoş gibi. Akşam yine iç ; tv karşısında uyukla! 


Bekliyoruz! “herkesi hasta eden kötü yeşil canavar” yatılı olarak devam ederse, savcılık paklar bu işi! Hadi geçmiş olsun!

4 yorum: