Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

8 Haziran 2012 Cuma

28 YAŞINDA,ELİ-YÜZÜ DÜZGÜN MÜZİSYEN !!!!






Uzun zamandır dikkatimi çeken bir kitle var : Evlilik programlarındaki adaylar !!! Bu programların atası bildiğim kadarıyla vaktiyle Flash Tv'de yayınlanan "Esra Erol'la Dest-i İzdivaç" tı. Zorunda kalmadıkça izlemedim. Ama her döneminde ve her kanalda birkaç adaya, olaya şahit oldum..Eskiden genelde gördüğüm eş adayları 45-50 yaş ve üzerinde,birkaç evlilik yapmış birkaç çocuk sahibi kişiler olurdu. İkinci baharlarını yaşamak isteyen bu amcalar,teyzeler itinayla eşleştirilip aşk yuvalarının yolunu tutarlardı tıpış tıpış !
Bir süre sonra olay sadece madde üzerine kuruldu. 80 yaşındaki 5 dükkan 10 apartman sahibi dedeme 30 yaşındaki bekar abla gözlerinde aşk pırıltılarıyla (!)bakar oldu ! Şaşırdık...Sonraları duyduk ki sunucu falanca adayı filanca adaya kendisi uygun görmüş, filanca aday da bunu kabul etmeyince ötüverdi bizim falanca aday "Reklam arasında bana sunucular aday ol dediler. Ben de seni beğenmedim zaten !" diye...
Ancak şimdilerde gördüğüm başka bir ilginç kısım adayların "gerçek hayatlarında"-ki kamera önünü hiçbir şekilde gerçek görmüyorum-evlenebilirlik oranı çok yüksek genç, güzel/yakışıklı, eğitimli, iş-güç sahibi insanlar olup da; tutup "son çare" gibi bu programlara katılmaları. Bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama ben önümüzdeki 35 sene içinde böyle bir girişimde bulunmam sanırım !!!

2 yorum:

  1. Esracık önceden Flash'da mıydı? Bilmiyordum. Bilseydim ne değişirdi bilmem ama. :D
    Haklısınız. Artık programlar gençlerin oldu resmen. Daha 20sinde kız, oraya koca aramaya geliyor. Tee Allahım. Bu kadar evlenme isteği, bu kadar gözönünde olmaz ki ama.. :) :)
    Ama dediğiniz gibi, maddiyat çoğunun hedefi. Yoksa evde nasıl bulsun o kadar zengin adamı, değil mi?
    Çok laf söyledim, yarın bende çıkarmışım oraya. :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Ben de yazıyı yazarken birden büyük konuştuğumu farkettim,başlığı da bu yüzden böyle seçtim ama düşüncem bu yönde :):) Esra Erol Flash Tv'de "Dest-i İzdivaç" yapardı. Sanırım şimdi aynı isimle Hande Ataizi. Zaten adaylara artık "evin var mı ?" değil "kaç tane evin var ?" diye sorulur oldu :)

      Sil