Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

15 Haziran 2012 Cuma

HERKES İŞİNİ YAPSIN !






Tv kumandam karaborsadan çıktı sevgili takipçiler..! Pek tarzım değil ama meşhur merakıma yenilerek Serap Paköz’ün (Ezgü) “Yeniden Başlayalım” programını izlemeye devam ettim ! Bilgisayar oyunu gibi ! Başlayınca takibini,peşini bırakamıyorsun..

Konu malum..Yaklaşık olarak 2 ay önce öğretmeni tarafından kaçırılan Aslı hala bulunamadı ! Son dakika gelişmesi mi diyeyim, son dakika beceriksizliği mi diyeyim bilemedim, bugün çiftin Hollanda’da olduğu öğrenildi. 3 hafta olmadı ben bu olayı takip etmeye başlayalı ama bu süre zarfında çiftin kaçmadığı yer kalmadı ! Hem de dakika dakika biz de bu durumu takip ettik..! Şimdi sorarım size : Böylesi bir olayı inceleyen ciddi bir programın bu kadar açık vererek yayın yapması doğru mu ? Her şeyin böylesi açıklanması gerekmezdi..Eğer televizyonumda Atv varsa ve ben hergün an be an takip edebiliyorsam, o sübyancı Mesut Öğretmen(!) ve yakınları da kimin nerede arama yapıp araştırdığını da öğrenmeye muvaffak olur efendim !

Olay o değil de; bu konu için daha iyi bir “şef” bulunabilirdi kanımca. Mesela aynı kanalda, sabah mahmurluğu çeken bünyelerimizi maceraya hazırlayan programın sunucusu : Müge Anlı ! Serap hanımın performansını ikinci görüşümde kararımı vermiştim : “Bu konu Müge Anlı’nın elinde olsaydı,şimdi kaçıran da kaçırılan da olmaları gerektiği yerlerdeydi : 14 yaşında bir çocuk için sıcak yuvası ve 35 yaşındaki bir sapık için cezaevi !”

Son söz : Serap Paköz kartları gereğinden fazla açarak kaçırana koz verirken, emniyetin işini zorlaştırıyor..Kadın programıysa bu, ciddi konuları daha ciddi yayınların eline bırakıp işini yapsın; emniyet güçlerine de mesleklerini daha kolay yapabilmeleri için yol açılsın artık !


8 yorum:

  1. Kesinlikle. Dediğin gibi eğer sen takip edebiliyorsan o da takip edebiliyordur. Pek anlamlı değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sunucu,canlı bağlananlar..vs resmen "sizi falanca yerlerde arıyoruz..!" der gibiler..

      Sil
  2. Şüpheli şahısın bilmesi gereken bilgileri böyle net bir şekilde açıklamaları tuhaf sanki yakalanmasını istemiyorlar gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reyting kaygısı tavan yapmış bir şov programı gibi..Kaçana destek,arayana köstek..!

      Sil
  3. BU TÜR PROĞRAMLARI VE tv yi izlemiyorum...içim kaskatı oluyor..Haklısın bu işi emniyet yapsa daha iyi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de misafirlerin olduğu dönem mecburen izlemiştim ama şimdi de merak ediyorum..:)

      Sil
  4. yerden göğe kadar haklısın arkadaşım.bu arada blog dünyasında yeniyim sizi izlemeye aldım sizde bi uğrarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Seyyah Gül..Elbette takip ederim

      Sil