Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

9 Haziran 2012 Cumartesi

Jinsei Life Power Ninemin Yemenisine karşı..!




Efendim biz Çin mallarının dandikliğinden bahsededuralım; elin parmak kadar Japon’u neler neler üretip, nelere çare bulmuş aklım almıyor ! Tamam ben de genetiği Güliver’in devler ülkesini andıran bir milletten gelmiyorum kabul, ama hep düşünmüşümdür: Neden zekası az buçuk sivrilen yürüyen akıl topları,beyin göçü dediğimiz hakemsiz maçla hoooop başka ülkelerde alır soluğu ? Ben de 1.50-1.60 arası nokta kadar biriyken, aynı cücüklükteki adamlar neleri üretmeye kadirler !

Alman’ın bilim adamı, şaşkın kromozomlarımızdaki bir takım dengesiz sinir hücrelerinin gönderdiği yanlış sinyallerden dolayı migren çektiğimizi bulmuşlar. Yani boydan fakir..-pardon minyon ve sevimli diyelim-kalmama neden olan kıskanç genlerim, bir de başımı ağrıtırmış da haberim yokmuş ! Tüm insanlık olarak “ Yar bana bir çare !” modunda başımızı yemenilerle/tülbentlerle sıkarken; Japon bilim adamı “Daha çok beklersin!” edasıyla bunun bir ilacının olamayacağını, ilaç yapılsa dahi bu sinyallere modemler, bilgisayarlar, uydu alıcıları, cep telefonları gibi elektrikli ve teknolojik aletlerin neden olduğunu açıklayıverdiler ! (Belli ki teknolojide bir rakip istemiyorlar !!! Yoksa ben neler üretirim ! Boyum da müsait !)

Velhasıl adam büyük düşünüyor. “Ben bu elektromanyetik sinyalleri engellerim arkadaş !” diyor. Bir kolye üretip adını da “Jinsei Life Power” koyuyor (Türkiye’de bu isimle geçiyor.) ve bu ürünle yüz binlerce kişi bu hastalıktan kurtuluyor. Bu ürünü kullanan ünlü Türk simaları da durumdan memnun. Bu sanatçıların arasında Ajda Pekkan, Arda Turan, Fatih Terim, Ender Saraç, Gökçe Özyol, Emre Belezoğlu, Hakan Şükür, Süleyman Demirel varmış.

FOX TV Ana haber bültenine göre Ajda Pekkan: "Bana bu kolyeyi Ender Saraç tavsiye etti. Ona müteşekkirim. Vücudumdaki değişikliği anında hissettim. Çok daha zinde çok daha formdayım" diyor. ( Bu biraz estetisyenlere haksızlık olmuş ama…Neyse!)

Yazımı bitirirken bir icat yapamayışımın aslında hashi kullanamadığımdan kaynaklandığını anladım. Bizim usul çatal bıçakla hızlı yediğim; ve bu nedenle beyne giden oksijende kesintiler olduğu için tam randıman alamıyorum kesin ! Hem belki de çekik olmayan gözlerimdir sorun !  Çünkü Japonlarla aramda tek fark o !  Acaba Ajda Pekkan’ın doktoruna mı başvursam ???

Bu arada önemli not : Jinsei Life Power yetkilileri, sahte ürün uyarısında bulunuyor Türkiye’de sadece Alka Grup tarafından satışının yapıldığını ve bu sayede sahte ürünlerin önüne geçtiklerini ekliyorlar...

8 yorum:

  1. :D
    Ne güzel de anlatmışsınız.
    Ama ben inanamıyorum bu tür şeylere nedense..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün herkes kullanmış :) Ben de inanmıyorum ama merak da etmedim değil. Teşekkür ederim bu arada :)

      Sil
  2. :D cidden estetisyenlere hakaret gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün o gerginliğini Jinsei Life Powera bağlamış :D

      Sil
  3. Ben üründen ziyade yazım tarzına yorum yapacağım :) Okurken çok eğlendim, iyi ki gelmişsin blog camiasına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum o zaman :) Teşekkür ederim. Genelde espriliyim,yazılarıma da böyle yansıyor :)

      Sil
  4. İnsan uğrar da merhaba demez mi? AY bi de hoşgeldin dicektim..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teknolojiyle pek hoş değiliz de bloggerlığı anca çözüyorum..:) Merhaba :)

      Sil