Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

17 Haziran 2012 Pazar

MUTLU YILLAR..!!!





Takıldım ben bu programa ! Gece gündüz aklımda..! Evet efendim Serap Paköz (Ezgü) düşüncesizlikle örülü bol malzemeyi kalemimin ucuna, klavyemin tuşuna bırakıveriyor yazık..!

Cuma günü de “ciddi program” konusundaki bu acemilik  tavan yaptı ! Stüdyoda 70li yıllara dönüş yapıldı diyebilirim. Serap Hanıma hoş bir doğum günü sürprizi yapıldı. Ankara’daki öğrencilik döneminden lise arkadaşları ve öğretmeni geldi. Kızı geldi. Duygulu anlar yaşandı, gözyaşları döküldü.. Tabi bu gözyaşları herkes için farklı anlamlar yüklüydü. Serap hanım, öğretmeni ve arkadaşları sevinç gözyaşları dökerken, Mesut Öğretmen tarafından kaçırılan Aslı’nın ailesinin gözlerinden umutsuzluk,kaygı ve özlem döküldü. Serap hanım’ın arkadaşlarıyla birlikte olduğu toplu okul fotoğrafını görünce ağzından dökülen “Vay ! İşte görüyorsunuz sevgili seyirciler ! O zaman da hep öndeymişim !” gafından mı bahsetsem; artık Aslı ve öğretmenin bulunamayacağından emin, bu işi kotaramayacağını anlamış bir programcı olarak bir sapığa “Sevgili Mesut ! Sana yalvarıyorum !” diye son çare yalvarışını mı dillendirsem bilemedim…

Her ihbarın dört gözle beklendiği bir programda,Antalya’dan bağlanan Aysel Özkul isimli hanımefendinin telefonu dakikalarca meşgul etmesiyle de ipin ucu kaçtı diyebilirim. Yoksa kaçaklar Antalya’da mı ? Hayır efendim ! Serap hanım bir yaş daha almış ! Bundan daha önemli ne olabilir ki ???? Bırakın Antalya’dan da kutlansın; Ankara’dan da, Edremit’ten de, Adapazarı’ndan da…!

Yarım saat süren bu harika(!) doğum günü partisinin sonunda, Serap hanım kızına sarıldı, Aslı’nın annesi ağladı ! Serap hanım “Öğretmenim !” dedi ağladı, Aslı’nın annesi bir öğretmenin alıp götürdüğü kızına yandı ! Serap hanım’ın doğum günü eğlencesi için şarkı söyleyen hanımefendi mola almak istemiş olacak ki reklam arasına girildi. Programa dönüldüğünde Aslı’nın annesi fenalaşmıştı ! Yazık..!

5 yorum:

  1. Çok haklısın bence Serap Paköz eğlenceli kadın programlarından şaşmamalı. Bu program ona uymuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğlencelisini de izlemedim, ciddisinde de tam bir hayal kırıklığı..!

      Sil
  2. mimin var bendeee.
    :)
    gelicam yine.
    :)

    YanıtlaSil
  3. Hayret ve İlginç..herkes kendi görevini yapsın bu ne yaa!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum.Hergün şaşkınlığım artıyor..! Yarın ne olacak bakalım..

      Sil