Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

23 Haziran 2012 Cumartesi

Onlar Erdi Muradına..!




Star Tv’nin beğeniyle izlenen yarışması “Eyvah Düşüyorum!”da yine ilginç bir yarışmacı karşımıza çıktı sevgili yarışmaseverler.

Yarışmacı hanımefendi izleyicilere ve Eser Yenenler’e ilginç bir hayalini anlatırken adeta uçtu! Bir uzaylıyla ilişkiye girip, Dünya’lı-Uzaylı melezini doğurmak istediğini söyleyen ilginç kişilik sözlerini şu şekilde sürdürdü :
"Benim hayalim evren tarihine geçmek. Dünyalı uzaylının ilk örneğini doğurmak istiyorum " deyince stüdyoda bir anda kahkahalar patladı. Eser Yenenler de "Ha siz uzaylılarla çiftleşmek istiyosunuz" deyince garip yarışmacı da kahkahalarını tutamadı.
Babasının “uzaylı damat ve toruna” henüz hazırlıklı olmadığı kanaatine varan yarışmacı, durumu toparlamaya çalışırken Eser Yenenler de "Yani dünyada adam gibi adam kalmadığı için böyle bir isteği varmış" diyerek yardımcı oldu!
En son "ben evrende yalnız olduğumuzu düşünmüyorum" diyen yarışmacıya "Siz artık umudunuzu ne kadar oraya bağladıysanız" diyerek cevap veren Eser Yenenler herkesi gülmekten kırdı geçirdi.
Aslında ne güzel olurdu! Uzaylı sevgilim meteordan tektaş alıp önümde diz çökse; dünyadan kız alıp uzay mekiği konvoyuyla boşlukta dolansak! Kasap havaları çalınsa, payduşka,damat halayı..vs. ohh..! Sahi Uzay’da orkestra var mıdır ???

7 yorum:

  1. yoksa burdan en kral orkkestrayı görürürüz oraya:)
    Görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımcı olursunuz orkestra bulmamda :)Kendi orkestram tatilde..:) Görüşmek üzere :)

      Sil
  2. ha ha hiç duymadım o yarışmacıyı da yarışmayı da ama sizin hayaller güzel.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zorunlu ev sahipliği dönemimde izlemiştim :)

      Sil
  3. hayal gücünü biraz da zorlarsa E.T. ile balayına çıkabilir..;DD

    YanıtlaSil