Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

6 Haziran 2012 Çarşamba

Polisin no'su 155 !!!









Atv’de yayınlanan, bol reytingli olduğunu tahmin ettiğim bir program var..Bir dönemin haber spikeri Serap Ezgü’nün sunumuyla “Yeniden Başlayalım” bu güzide (!) programın adı. Yaklaşık iki haftadır –MECBURİ- takipteyim. Şu sıralar malum Tv kumandası karaborsa bizim evde :) Ama benim de dikkatimi çekti son olay. Neden mi ? Olay şu efendim : 14 yaşındaki bir kız çocuğu bir çocuk babası öğretmeni tarafından kaçırılıyor. 50 gündür kaçıyorlar. Ortam belli. Ankara..Civar belli. Bakkalından apartman sakinine; yolda yürüyen vatandaşına kadar Ankara’da çoğu kimse bu ikiliyi bir şekilde görmüş. Hatta bir genç kız elini tutup kaçırmaya çalışmış. Ev tutmuşlar. Programa ihbar için bağlanan bağlanana ! Ama nedense her önemli ihbar telefonu öncesinde KISA bir reklam arasına giriliyor. Elbette bu değirmenin suyunun bir şekilde gelmesi lazım. Konu o değil de ; nedense bu yardımsever vatandaşcıkların hiçbirinin aklına o an polisi aramak gelmiyor ! Herkes 3-4 gün sonra, ya da haftasına kanalı arıyor ! Polisi arayan da yok ! Mahallesine kadar bilinen kaçak bir çiftin elimizle konmuş gibi bulunması gerek ! İlginç !

9 yorum:

  1. kişi hak ve hürriyetine saldırı var,reşit olmayan birine karşı cinsel istismar var,alıkonulma ve adam kaçırma var şöyle bir rahat 20 yıl falan alır belki iyiniyet falan gösterir ya da iyi bir avukat olursa 15 yıl belki alır nedense herkesin görmesi ya da bilmesi fakat hiçbirşey yapmaması ne kadar ilginç değil bunun sebebi bana dokunmayn yılan bin yıl yaşasın düşüncesidir polisi ararsa başlarınn belaya gireceğini düşündüklerinden en kolayı kanalı aramaktadır ne de olsa gerekeni onlar yapar diye görevi başkasına atmaktır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama benim için polisi aramak kanalı aramaktan daha kolay. O yüzden anlayamıyorum durumu..

      Sil
    2. buna benzer çok olay yaşandığı için az da olsa uydurma senaryo olma şansı da sonuçta yeni bir program yeni malzemelere ihtiyacı var.

      Çok basit insanlar korkuyorlar..

      Sil
  2. Waayyy bunu mu izlediniz :D yazık yazık ama cidden doğru polisi arayacaklarına programa bağlandıkları sonuçta medyanın gücü diyerek geçmek mi gerek yoksa reyting uğruna dönen dolaplar mı bilemedim

    YanıtlaSil
  3. Maalesef iki haftadır izliyorum :D Serap hanım kesinlikle bir Müge Anlı değil !

    YanıtlaSil
  4. Evet, izlemek ve direk olayla ilgili orayı aramak. Değişik bir psikoloji.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 haftadır olayı izliyorum yaklaşık 15-20 ihbar telefonu geldi..Bir kişi de polise haber vermemiş..Danışıklı döğüş diyorum

      Sil
  5. Bugün bende tv dolaşırken rast geldim bu programa.Başlık ilgimi çekmişti.Enteresan gerçekten.Bu arada blog dünyasına hoşgeldiniz.Bende yeni sayılırım:)

    YanıtlaSil
  6. Hoşbuldum :) Teşekkür ederim. Bloğunuz tam ilgi alanım :) Bir civarın içinde dönüyorlar herkes bu iki kişiyi görüyor polisler hariç !

    YanıtlaSil