Bayan MeRaklı'nın Dünyasına Hoşgeldin...:)

15 Haziran 2012 Cuma

TNT'nin Durumu..

Dün TNT kanalı yönetimi resmi bir açıklama yaptı. Tv kumandamın çok da “ulaşılabilir” tuşunda bulunmayan bu kanalın Türkiye şubesi, yeterli büyüme gösteremediği için kapatma kararı alınmış sevgili TNT takipçileri..

Dünyanın ikinci büyük medya şirketi olan Amerikan Time Warner’a bağlı olarak yayın yapan kanal, 3 Mart 2008 tarihinde Efe Önbilgin’in yönetiminde yayına başlamıştı.

İşte yapılan resmi açıklama :

"Turner Broadcasting System Inc. (Turner) bugün itibariyle TNT Türkiye kanalına ilişkin iş faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı. Kanal, yayın akışı değişikliği ile birlikte yeni bir bildirime kadar yayına devam edecek.

TNT Türkiye belirlenen iş planına göre performans ve büyüme göstermedi. Buna bağlı olarak, yapılan detaylı inceleme sonucunda dikkatle değerlendirilmiş bu karar alındı.

Türk medya sektörünün bazı en yetenekli ve yaratıcı insanlarından oluşan TNT Türkiye ekibine hizmetleri için minettarız. Bu zorlu süreçten etkilenen tüm çalışanlara azami desteği sağlayacağız."

10 yorum:

  1. Dün twitter den öğrenmiştim.
    İlk zamanları iyiydi. Sonra kanalın suyunu çkardılar.
    İnşaallah eski formatına dönerler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet önceleri takip ederdim ama çok bozuldu.

      Sil
  2. Fringe,Mentalist bazen de Lost gibi kaliteli yapımları sundular orjinalliklerini bozup diğer kanallara benzeyip abuk sabuk programlar yaptılar reyting kaygısı da TNT türkiye şubesinin kapanması oldu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lost'u takip ettim. Çok da umutluydum kanaldan ama uzun zaman oldu takip etmedim..Şimdilik Cnbc-e favorim olarak devam ediyor..

      Sil
  3. Başladıkları çizgide değiller gerçekten..:/ Ama kapanmasına üzülür insan o kadar çalışanı düşünecek olursak..:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de haberi duyduğumda onu düşündüm..

      Sil
  4. merhaba geliciiim.
    müzisyen kahramanım var benim.
    gece. çellocu.
    okursun belki.
    geliciim yine.
    görüşürüüüz.
    :)

    YanıtlaSil
  5. selamlar..Evet okumuştum :) Algıda da seçicilik oldu sanırım çelloyu hemen çekip almış beyin :) Ben resmi bir orkestrada solistim, klavye ve bağlama çalıyorum. Görüşürüz :)

    YanıtlaSil
  6. Bir kanal bu kadar kötü yönetilir hiç anlamam bu işten ama bu kanalın kapanacığını hep biliyordum büyük bütçeli işe yaramaz programlar sonuç bu ama üzücü umarım karar değişir ve başarılı olurlar

    YanıtlaSil
  7. Bir kanal bu kadar kötü yönetilir hiç anlamam bu işten ama bu kanalın kapanacığını hep biliyordum büyük bütçeli işe yaramaz programlar sonuç bu ama üzücü umarım karar değişir ve başarılı olurlar

    YanıtlaSil